Lidt om os

Startside

Lidt om os

Hunde

Hvalpe

Nyheder

Galleri

Foder

Landkort

Gæstebog

E-mail

           

Vi er en familie på 9 bestående af Carsten, Laila, Anne, Nicolai, Emma, Mathias og 3 dejlige hunde Cille, Mollie & Pippi. 

Lige uden for Sødring ligger " BAUNHØJGAARD ", et nedlagt landbrug, hvor vi har boet siden 1999. Her har vi masser af plads, naturen er lige uden for døren. Vi er tæt på Sødringholm-skoven og vi har kun 3 km. til havet.

 

I 2001 fik vi vores første hund, Cille. 

Vi var ikke i tvivl om at det skulle være en Golden Retriever, der skulle være vores nye familiemedlem, så vi henvendte os til en kennel og blev skrevet op til en tæve.
Vi havde ikke nogen speciel erfaring i at vælge hundehvalp eller se på afstamning, vi skulle jo "kun" have en familiehund, så vi læste hvad vi kunne komme i nærheden af om retrievere. 

Vores lykke var stor, den 6. juni 2001 blev Cille født. Og vi var meget glade da dagen endelig kom og vi kunne tage hende med hjem. Vi var heldige, at få alle tiders dejlige familie- og brugshund. 

Som tiden gik, begyndte vi at tænke på, at det nu egentlig var synd, hvis Cille ikke fik lov at få hvalpe. Siden har Cille derfor fået tre kuld hvalpe, et i 2004, 2005 og i 2008. 

I 2005 fik vi endnu et familiemedlem, Mollie. Vi havde længe snakket om at få endnu en hund, så vi kontaktede en kennel i Norge, hvor vi blev skrevet op til en tæve. 

Mollie blev født den 14. juli 2005 og da dagen oprandt for, at hun blev 8 uger, tog Carsten til Norge for at hente hende hjem. Vi andre ventede spændte på at få hende af se og ligeledes se hvordan Cille ville reagere. Det gik over al forventning... Cille og Mollie er i dag de bedste venner.

Mollie & Cille fik i sommeren 2008 hvalpe med få dages mellemrum. De var rigtig gode til at passe på hinandens hvalpe.

Cille nyder idag sit otium.... Det nærmeste hun kommer hvalpe vil være som bedstemor. 

For os var det naturligt at beholde en tæve fra Cille, da det var hendes sidste kuld hvalpe. Pippi er det nyeste medlem i vores familie.

Pippi som 8 uger sammen med vores børn.

Hos os er hundene altid sammen med os - også når de skal have hvalpe er de inde hos os. 

I vores opdræt lægger vi meget vægt på det gode temperament og det oprindelige golden-udseende.


Vi får foretaget et sundhedstjek inden hvalpene forlader os, og yderligere bliver der også foretaget en hvalpetest, som følger den enkelte hvalp. 

Vi mener at der er vigtigt, at man som køber får den hvalp der passer bedst ind i den kommende familie.

Når vi har hvalpetræf er det enormt spændende, at se de store "hvalpe" sammen igen og ligeledes hører hvordan det går i de nye familier.

Har du spørgsmål, eller er du bare interesseret i at høre mere om os, vores kennel eller vores hunde, så er du altid meget velkommen til at kontakte os eller besøge os.

Vi har gennemgået DKK's opdrætteruddannelse oktober 2006.

Laila & Carsten Schøler
Under Bakken 43, 8970 Havndal
Tlf. +45 8647 2747 - Mob. +45 3063 2747

E-mail: Info@baunhoejgaard.dk